Att spara bränsle är bara en liten del i Eco-driving.
Det som skiljer ut vårt utbildningsprogram från många andra är att vi skräddarsyr utbildningen för just ert företags behov. Det ger förarna de praktiska och teoretiska kundskaper de behöver för att bli säkrare, effektivare och mer miljömedvetna när de använder anläggningsmaskiner. Det ger även arbetsledningen verktygen för att kunna mäta, analysera och motivera personalen i det dagliga arbetet. 
Vi har olika nivåer på utbildningen från endagskurs för operativ personal, till en analys av hela fordonsflottan och arbetssätt. 

Fältstudier

Vi genomför studier i fältet där vi klockar cykeltider. mäter transportsträckor och lutningar. Med denna data kan vi sedan ge konkreta förslag för att optimera maskinparken, spara körtider och bränsle. 

Varför eco utb.

Genom en opartisk analys av arbetsätt och körtekniker kan vi hjälpa till att båda spara bränsle och göra arbetet mer effektivt.

Vision

Genom att utbilda operatörer och ledare spara kostnader och miljö.

Värdegrund

Vi fokuserar på kundens mål och ger opartiska förslag baserade på insamlad data. 

Hört från kund

Vi fick verkligen valuta för vår investering i utbildningen, vi sparade på årsbasis över 13 % enbart i bränsle kostnad, samtidigt blev vi effektivare och mindre stressade. 

Jag vill veta mer.

Fyll i dina kontaktuppgifter nedan så tar vi kontaktar vi dig inom kort.